iPad Air 6: Disse 4 beste nye funksjonene gir ett fristende nettbrett

0
12
Apple iPad Air Apple

iPad Air 6 er endelig her, og som forventet er Apples første nettbrettoppdatering siden 2022 gir noen alvorlige forbedringer. Apple debuterte flere nye produkter med «Let Loose»; begivenhet i dag, blant dem en ny iPad Pro, Apple Pencil Pro og et mer holdbart Magic Keyboard.

Også: Alt Apple annonserte på iPad-arrangementet sitt: iPad Pro, Air, Pencil, M4 og mer

Hvis du vurderer en ny iPad, vil 2024-versjonen av Luft bør være fristende, spesielt hvis du ikke trenger alle funksjonene til den dyrere Pro-modellen. 

Her er en titt på hva som er nytt for 6. generasjons iPad Air.< /p>

1. Et større skjermalternativ

For det første introduserer Apple en helt ny større størrelse. Mens tidligere versjoner av iPad Air bare hadde én størrelse å velge mellom, har årets utgave en størrelse på 11 tommer og en størrelse på 13 tommer – den større gir deg 30 % mer skjerm å jobbe med. Det gjør iPad-en litt mindre bærbar, men den ekstra eiendommen vil absolutt være verdt byttet for noen.

2. M2-brikke

Forrige generasjon iPad Air kjører på Apples M1-brikke, men årets modell får den nye M2. Selv om Apple siden har gått videre med å introdusere M4, er M2 den samme brikken som drev mange av de beste MacBook-ene, inkludert årets 2022-produkt.

Denne brikken er et imponerende tillegg som Apple sier har en 15 prosent raskere CPU, 25 prosent raskere grafikk og 50 prosent mer minnebåndbredde enn forrige generasjon. Selvfølgelig gir den også økte AI-egenskaper og er 50 prosent raskere enn den forrige M1-drevne iPad Air for kreativitets- og produktivitetsoppgavene dine.

Også: De beste nettbrettene: Eksperttestet og anmeldt< /strong>

3. Ny plassering for frontkameraet

Det kan virke lite, men frontkameraet til den nyeste iPad Air er på et nytt sted. Den er nå på landskapskanten, flyttet fra portrettkanten. Tidligere måtte du bruke iPad i stående modus på en videosamtale, da flytte den til liggende modus forvrengte bildet. Nå vil videosamtaler se ut akkurat som de gjør på en bærbar datamaskin.

4. Større basislagring

Femte generasjons iPad Air ble levert med en basislagring på 64 GB, med mulighet for å utvide til 256 GB. Sjette generasjon starter på 128 GB med mulighet for å utvide til 256 GB, 512 GB og til og med 1 TB. Ikke bare har den nye versjonen mer lagringsplass å starte og et høyere toppalternativ, men det er flere valg underveis hvis du ønsker å lande et sted i midten. 

Også: Inside iPad Pros nye 'opprørende kraftige' M4-brikke

iPad Air 6 starter levering neste uke til en startpris på $599 for 11-tommersmodellen og $799 for 13-tommersmodellen.