De beste tilbudene for 2024 iPad Air, iPad Pro, Magic Keyboard og Apple Pencil Pro

0
10
Apple iPad Air og iPad Pro (2024) Apple/ZDNET

< p>Apple la til to oppgraderte iPad-modeller til sitt utvalg denne uken under sitt virtuelle Let Loose-arrangement: sjette generasjons iPad Air og syvende generasjon iPad Pro. I tillegg lanserte selskapet et nytt Magic Keyboard og en Apple Pencil Pro for å avrunder nettbrettopplevelsen.

Også: Jeg har brukt hver iPad siden originalen. Her er mitt kjøpsråd for de nye 2024-modellene

Du kan bestille alle disse nye iPad-modellene og tilbehøret akkurat nå og få dem så snart som neste uke, onsdag 15. mai. Her&apos ;der du kan kjøpe og spare på de nye produktene.

iPad Air (6. generasjon) 

ipad-air-colors Apple

For første gang kommer Apples letteste iPad-modell i to forskjellige størrelser: 11 tommer og 13 tommer. I tillegg starter iPad Air nå på 128 GB i stedet for bare 64 GB som Apple tidligere inkluderte i basismodellen. Den nye iPad Air drives av en M2-brikke og lover raskere Wi-Fi. 11-tommers iPad Air starter på $599, og 13-tommers iPad Air starter på $799.

Se på AppleView på AmazonView på Best Buy

iPad Pro (7. generasjon)

< figure class="c-shortcodeImage u-clearfix c-shortcodeImage-large">ipad-pro-sizes-2024 Apple

Apples nye iPad Pro har spesielt et ytelseshopp , takket være overgangen fra en M2-brikke til en ny M4-brikke, som selskapet sier leverer opptil 4 ganger raskere GPU-gjengivelse og en 50 % raskere CPU-ytelse enn M2 i forrige iPad Pro. 

< p>Også: iPad Pro (2024) vs. iPad Air (2024): Hvilket Apple-nettbrett bør du kjøpe?

Den nye iPad Pro har også en Ultra Retina XDR-skjerm, som Apple kalte “verdens mest avanserte skjerm”. Nok en gang kommer nettbrettet i to størrelser (11 tommer og 13 tommer) og begge er tynnere enn tidligere versjoner (13-tommers iPad Pro er Apples tynneste produkt hittil, med 5,1 mm). 11-tommers iPad Pro starter på $999 og 13-tommers iPad Pro starter på $1299.

Se på AppleView på AmazonView på Best Buy

Apple Magic Keyboard 

Sidevisningen av det nye Apple Magic Keyboard for iPad Pro M4 Apple/ZDNET

Det er et helt nytt Magic Keyboard for de nye iPad Pro-modellene. Den er tynnere og lettere, har en rekke funksjonstaster, og har en større styreflate, som Apple sier vil få det til å føles som å bruke en MacBook. Apple har priset tastaturet til $299 for 11-tommersmodellen og $349 for 13-tommersmodellen.

Se på AppleView på Best Buy

Apple Pencil Pro

skjermbilde-2024-05-07-at-10-34-41am.png

Lag oppdateringer for iPad Pro w Pro Pencil 

Apple

Til slutt kunngjorde Apple en tredjegenerasjons Apple Pencil som den kaller Apple Pencil Pro. Apples nyeste pekepenn støtter Apple Find My og inkluderer en ny sensor i fatet, som muliggjør nye bevegelser, som klem og fatrulling. Apple Pencil Pro koster 129 USD og fungerer med både de nye iPad Air- og iPad Pro-modellene.

Se på AppleView på AmazonView på Best Buy