Kjøper du Googles Pixel 8a til USD 499? Disse forhandlerne vil gi deg et gavekort på $100 når du gjør det

0
16
Google Pixel 8a i hånden Kerry Wan/ZDNET

Midt i alt iPad-summingen i går, lanserte Google sin første Pixel-telefon i 2024, Pixel 8a. Til $499 vant ikke mellomklassen Android best din iPhone 15 Pro Max eller Samsung Galaxy S24 Ultra i en kameraskyting. Men fra det korte øyeblikket jeg testet telefonen før lanseringen, er det trygt å si at du ikke vil finne et mer dyktig håndsett for pengene.

Også: Google Pixel 8a-hånd- på: 3 funksjoner gjør dette til min favoritttelefon på $499 i dag

Akkurat nå, i lys av forhåndsbestillingssesongen for Pixel 8a, samler Google og flere store forhandlere den allerede rimelige telefonen med en USD 100 gavekort når du kjøper enheten, noe som bringer den realiserte kostnaden ned til bare USD 399.

Få et gavekort på $100 når du forhåndsbestiller Google Pixel 8a ( spar $100)

Få et gavekort på 100 USD når du forhåndsbestiller Google Pixel 8a (spar 100 USD)

Se nå på Best Buy

For prisen får du en 6,1-tommers Android-telefon med 8 GB RAM, 128 GB lagringsplass, Googles flaggskip Tensor G3-brikke for forbedrede AI-funksjoner som Magic Editor, Audio Eraser og mer, og et pålitelig kamerasystem som skal ta flotte bilder både om dagen og natten.

Hvordan vet jeg det? 64MP og 13MP baksensorene på Pixel 8a er de samme som fjorårets Pixel 7a, som jeg fant ut som svært dyktige, spesielt når de støttes av Googles databehandling. Du vil ikke finne et dedikert teleobjektiv på Pixel 8a – fordi du bare kan få så mye med en telefon på $499 – men med hjelp av programvare og sannsynligvis litt AI for å isolere motiver, kan du oppnå et lignende nivå av bokeh når du tar portrettbilder og -videoer.

Også: Google Pixel 7a vs. Google Pixel 8a: Hvilken modell bør du kjøpe?

For ting som har forbedret seg fra fjorårets modell, har Pixel 8a nå en 120Hz-skjerm som blir mye lyssterk for utendørs bruk. Bakdekselet har også blitt behandlet med et lag med matt tekstur som gjør det mindre utsatt for fingeravtrykksflekker, oljeflekker og annen daglig slitasje.

Men den største kickeren med Pixel 8a er Google' sin forpliktelse til å tilby syv år med oppdateringer av operativsystem, sikkerhet og funksjoner, noe som betyr at telefonen skal være funksjonsrelevant frem til 2031. Noen flaggskiptelefoner i dag får ikke engang samme nivå av programvarestøtte som Pixel 8a, enn si telefoner til en lignende pris.

Når vil denne avtalen utløpe?

Forvent at denne avtalen varer til 14. mai, når forhåndsbestillinger for Pixel 8a avsluttes.

Tilbud er gjenstand for utsolgt eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.