Få en livslang språklæring med Rosetta Stone for bare $190

0
10

Få tilgang til Rosetta Stone med dette livstidsabonnementet på $190. 

StackSocial

Sommeren er den perfekte tiden for å ta igjen alle dine språkopplæringsbehov. Dette livstidsabonnementet gir deg tilgang til alle 25 språkene på Rosetta Stone. Du begynner med å matche bilder til ord og deretter gå videre til de interaktive leksjonene som dekker grunnleggende samtaler som bestilling av ting, shopping og mer.

Derfra kommer plattformens proprietære TruAccent™ talegjenkjenningsteknologi gir umiddelbar tilbakemelding for å forbedre aksenten din. Så du vil snart gå videre til komfortabelt å dele meningene dine eller ha diskusjoner om popkultur.

Rosetta Stone: Lifetime Subscription (All Languages)

Rosetta Stone: Lifetime Subscription (All Languages)

Se nå på StackSocial

Enten du håper å bytte karriere, få forfremmet, bli en digital nomade eller bare tjene litt ekstra penger, utvikling av nye ferdigheter er måten å få det til. Og nå kan du gjøre det med kurs i eget tempo når og hvor du vil.

Få denne eksklusive abonnementspakken for livstidslæring med Rosetta Stone-avtale mens den er til salgs for $190.