Disse Oura Ring-oppdateringene er all-in på kvinners helse

0
20
low Min Shin/ZDNET

Tre nye Oura Ring-funksjoner dedikert til kvinners helse kommer snart. De tre nye oppdateringene – syklusinnsikt, syklusinnsiktsrapporter og syklusbevissthet – har som mål å fremme kroppskompetanse blant kvinner. Forvent at de kommer til Oura-appen din i løpet av de neste ukene, ifølge selskapet. 

Også: Oura er fortsatt den beste smarte ringen ( foreløpig)

Oura oppdaterer sin Cycle Insights-funksjon med mer informasjon om regelmessigheten til brukere' sykluser, typisk lengde og periodelengde. I takt med innsiktsoppdateringene vil det også være en omfattende syklusinnsiktsrapport som medlemmene kan få tilgang til. Rapporten, utformet med medlemmer av Ouras medisinske råd, vil inkludere sykluslengde, periodelengde, temperaturvariasjon, syklusvariabilitet og andre nyttige beregninger for å forstå menstruasjonssyklusen. 

Til slutt ruller Oura ut en funksjon for Cycle Awareness Readiness Score. Oura-brukere får allerede beredskapsscore når de våkner. Disse poengene måler hvilepuls over natten, kroppstemperatur, fysisk aktivitet, søvn og pulsvariasjoner. Resultatene gir brukerne en nyttig måte å måle energibåndbredden for dagen. Cycle Awareness Readiness Score dokumenterer endringer gjennom menstruasjonssyklusen din, for eksempel hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, temperatur og HRV, for å beregne din generelle velvære under syklusen. 

Også: Hvor gammelt er hjertet ditt? Ouras nye funksjon kan fortelle deg

Oppdateringene vil bli brukt i en ny studie i samarbeid med periodesporingsappen Clue og forskere fra University of California, Berkeley. Studien vil undersøke stadiene av perimenopause og overgangsalder for å forstå de fysiologiske overgangene kvinner opplever i løpet av disse to stadiene. 

Ved å utnytte syklusdata, undersøkelser, sporing av sporsymptomer og andre data fra Oura, studien vil bidra til å kvantifisere når noen går inn i overgangsalderen og hvor langt de er på scenen, ifølge Oura-pressemeldingen. 

Også: De beste smartringene i 2024

Undersøkelsen tar sikte på å motvirke en "bekymrende" trend i forskning med å ekskludere kvinner i overgangsalderen fra studier, noe som resulterer i knapp vitenskapelig kunnskap om dette stadiet av kvinners liv og mangel på kroppskompetanse blant kvinner.