De 9 beste farsdagsgavene til tech-elskende fedre

0
16
fedre-dag-388 Kayla Solino/ZDNET

Farsdag 2024 er bare et par uker unna, og det er ikke alltid lett å finne den perfekte gaven til faren din. Selv om det kan virke som det er en endeløs flom av utsalgssteder som anbefaler verktøysett, sokker og lommebøker til pappa, hos ZDNET tar vi den tekniske tilnærmingen til alt – inkludert gaveutdelingen. 

Det er derfor vi har samlet noen av de beste farsdagsteknologiske gadgetene din far kan fortsette å elske hver dag i året. Disse valgene vil oppgradere hans daglige aktiviteter fra grunnleggende til så mye bedre. I tillegg har vi testet alle disse produktene selv før vi anbefalte dem til deg. 

Det spiller ingen rolle om faren din er en teknisk ekspert eller faren som spør deg hva passordet er til e-posten hans (vi kjenner kampen). Disse redaktør-godkjente valgene vil garantert imponere og være det perfekte akkompagnementet for den innkommende flom av pappavitser. 

De 9 beste farsdagsgavene til teknologielskende fedre

Sony Bravia X90L TV

For pappaen som elsker TV-tiden sin

Sony Bravia X90L TV med reklametekst Jason Hiner/ZDNET

Sony X90L er en av våre favoritt-TV-er fra 2023 og blant de mest undervurderte TV-ene på markedet. Den slår deg ikke bort på spesifikasjonsarket, men den virkelige ytelsen og brukervennligheten gjør den til et av de beste kjøpene på markedet. Den er teknisk sett i samme kategori som den populære TCL QM8 og Hisense U8K. 

Også: Sony Bravia er den beste TV-en du har aldri hørt om: Her er grunnen til at du kanskje vil kjøpe en

Men selv om disse er Mini-LED-TVer og ser ut som de burde være bedre på papiret, har Sony X90L bedre fargenøyaktighet, mye lysstyrke og en fjernkontroll av høyere kvalitet enn TCL og Hisense. Med denne TV-en får du Sonys utmerkede bildebehandling for å oppskalere innhold til 4K. Hvis du leter etter en TV for å se filmer, konkurrerer denne nesten med dyre OLED- og high-end QLED-TVer som koster nesten dobbelt så mye.

Se nå på AmazonView nå på Best BuyView nå på Crutchfield

Meta Ray-Ban smarte briller

For den teknologiske faren

Meta Ray-Ban smarte briller June Wan/ZDNET

Hvis du ønsker å gi faren din den kuleste og mest teknologiske gaven som er mulig, så er Meta Ray-Ban Smartglasses veldig tøffe å slå. Til $300 koster de bare litt mer enn et par fine førsteklasses solbriller, men det er utrolig hvor mye teknologi de pakker inn i en liten pakke omtrent samme størrelse som vanlige Ray-Bans. 

< p>Dette er audio-augmented reality-briller, så de har ingen videoskjerm. Du kan imidlertid stille spørsmål til den innebygde AI-assistenten og få lydsvar. De beste funksjonene er det innebygde kameraet og hodetelefonene med åpne øre som sender lyd direkte inn i ørene dine. 

Anmeldelse: Meta Ray-Ban Smart Briller 

Bildebildet og lydkvaliteten overgikk forventningene våre i begge tilfeller. Kameraet, som utløses av en liten utløserknapp nær fronten på høyre side, har omtrent samme kvalitet som en iPhone 12. Lydkvaliteten er den samme som for et par AirPods i transparensmodus. 

Men å ta bilder uten å piske telefonen eller ta en telefon med håndfri uten ørepropper er flott. Mens Meta fortsetter å legge til nye AI-funksjoner til de smarte brillene, er dette produktet verdt det for lyd- og kamerafunksjonene, selv om du slår av AI for å spare batterilevetid (et av favoritttipsene våre).

Se nå på Best BuySe nå hos Meta

SFbags Tech Folio Backpack

For pendlerfaren

tech-folio-backpack Jason Hiner/ZDNET

Denne Waterfield-ryggsekken kombinerer førsteklasses stil med funksjoner rettet mot tech-forward profesjonelle. Den fremre delen har mange glidelåslommer for å organisere ulike kabler, tilbehør, batterier og små dingser. 

Baksiden er et standard område for bærbar PC og nettbrett med en stor, ekstremt allsidig del i midten. Den midtre delen kan inneholde et kamera, et klesskift for en overnattingstur, en bunke med papirer, et par bøker eller til og med en Apple Vision Pro. 

Midtdelen har også en hempe for en vannflaske, som jeg foretrekker fremfor de spinkle sideposene for flasker på de fleste ryggsekker. Denne vesken har en premiumpris på $379, men er en gevinst med fire stilalternativer og mange små detaljer for å glede teknologielskere. Hvis du leter etter et billigere alternativ, er Targus Cypress Hero et utmerket alternativ for rundt $150.

Se nå på SF Bags

Soundcore by Anker A10 Sleep Earbuds< /h2>

For pappaen som vil ha bedre søvn

Søvn A10s i deres tilfelle. Jason Hiner/ZDNET

Disse Soundcore by Anker søvnøreproppene er designet å gi en god natts søvn – og spore den. 

ZDNET tidligere assisterende redaktør Christina Darby sa at øreproppene er komfortable og lette og tilbyr søvnsporing som er på linje med Apple Watchs pakke med søvnsporingsfunksjoner. Pappa kan enkelt finne ut om han tilbrakte natten i en dyp eller lett søvn og hvor lenge han tilbrakte våken hver natt for å få en mer detaljert forståelse av søvnmønsteret hans.

Også:  De beste sovehodetelefonene i 2024

Disse hodetelefonene bruker også støymaskering, og kringkaster et lavvolumslag med lyd for å dekke opp omgivelseslyder. Velg mellom 31 forskjellige forhåndsinnstilte lyder i Soundcore-appens Sleep Music Library, inkludert lyd som etterligner hjernebølgefrekvensene dine i hvileperioder. I tillegg kan øreproppene vekke deg om morgenen med ørealarmfunksjonen. 

Anmeldelse: Gjør faktisk soveøreplugger arbeid? Jeg testet det siste paret på markedet

Se nå på Amazon

The Ridge Wallet

For pappaen som trenger en lommebokoppgradering

h3> img-0675 Kayla Solino/ZDNET

Hvis faren din har prøvd hver eneste lommebok under solen til ingen nytte, bør du vurdere å gi Ridge i gave, et moderne spinn på en klassisk farsdagsgave. Denne slanke RFID-blokkerende lommeboken er designet for å holde opptil 12 kort. Kontanter kan oppbevares via en kontantrem eller pengeklemme utenfor lommeboken. Merket tilbyr tre AirTag-konfigurasjoner for sporing: en AirTag-holder designet for å passe inn i pengeremmen, eller erstatte pengeklemmen for $25, eller AirTag-tilleggsholderen i karbon. #xA0;som festes utenfor enhver Ridge-lommebok for $40. 

Ridge tilbyr holdbarhet og funksjonalitet samtidig som den gir førsteklasses sikkerhet og smarte funksjoner. Selv om det er litt dyrt, har det livstidsgaranti for å holde tritt med din daglige bruk og en risikofri prøveperiode. Og alt tatt i betraktning, en kvalitet, kan den tradisjonelle lommeboken raskt kjøre deg over $100-grensen også, noe som gjør denne langsiktige investeringen verdt det, etter min mening. 

Også: De beste AirTag-lommebøkene du kan kjøpe

Jeg ga denne lommeboken til faren min et år før jeg brukte en selv, og jeg kan trygt si at den er en vinner. Før han ga ham Ridge i gave, brukte han flere andre lommebøker, inkludert en tradisjonell skinn- og titan-etui, men ingen passet til hans behov. Faren min er en slags person med å dytte-alt-i-lommene-og-gå, og ingen lommebok kunne noen gang holde orden på alle kortene, kontantene og kvitteringene frem til Ridge. Det minimalistiske designet bidrar til å sikre at han kan legge det han trenger i lommeboken og gjør det enkelt å få tilgang til kort og kontanter når han vil.

Se nå på Ridge

Chipolo Card Spot

h2>

For pappaen som mister alt

chipolo-iphone-here June Wan/ZDNet

Hvis faren din er en som ofte mister det viktigste, bør du vurdere å gi ham en gave alltid å finne dem. Nærmere bestemt lommeboken hans. Chipolo Card Spot er en Bluetooth-sporer designet for å enkelt passe inn i enhver tradisjonell lommebok og gi raske sporingsmuligheter. 

Anmeldelse: Chipolo Card Spot 

ZDNETs Kerry Wan testet Chipolo Card Spot i flere uker da den først ble lansert og sa at lommeboksporeren er pålitelig, bygget for å vare og konkurrerer godt i et marked som lenge har vært eid av Tile Slim (2022)& #xA0;og, mer nylig, Apple AirTag.

Pluss kommer CARD Spot med et uerstattelig batteri klar til bruk ut av esken. Chipolo vurderer sporeren for opptil to års bruk og vil tilby 50 % rabatt på erstatning når du bytter den inn — for å resirkuleres – ved slutten av den levetiden.

Vis nå på Chipolo

Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner

For pappaen som ønsker å stille inn ting

Bose QuietComfort Ultra i hvit røyk Jada Jones/ZDNET

Hvis pappa trenger en pause, er Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene den ultimate måten å tune ut alt han ikke vil høre og nyte alt han gjør. ZDNET-hodetelefonanmelder Jada Jones sier at Boses siste utgivelse lett topper konkurrenter i støyreduserende og komfortavdelingen, som navnet QuietComfort antyder, og Bose forbedret QC Ultras lydbilde med denne modellen, og tilbyr en dypere, fyldigere bassrespons. . 

Øreputene i vegansk lær har perforeringer for bedre pusteevne, noe som reduserer sannsynligheten for at disse hodetelefonene får ørene dine til å føles varme. Jones sier at selv etter timer med bruk, er det lett å glemme at du har på deg QC Ultra på hodet – de er så komfortable.

Anmeldelse: < strong>Bose QuietComfort Ultra

“QC Ultras støydempende er det beste jeg har prøvd i noen hodetelefoner, siden ANC gir deg beskyttelse mot lave, mellomstore og høye støystøy som en gressklipper, bilmotor eller et kjøleskap som går. I motsetning til andre ANC-hodetelefoner, gjør QC Ultra en god jobb med å redusere lette samtalelyder, noe som gjør dem til en flott følgesvenn for folk som jobber i offentlige rom, som et bibliotek eller en kaffebar," Jones sier. 

QC Ultra er dyrt, selges til $429 og holder seg over $350 selv med sesongrabatter. Den er imidlertid en utmerket gave til en far som ellers kanskje ikke kjøper den til seg selv. 

Se nå på BoseView nå på Best BuySe nå på Amazon

HP 925 Vertikal ergonomisk trådløs mus

For den som jobber hjemmefra

hp-925-vertical-mouse Kayla Solino/ZDNET

< p>Hvis far bruker mye tid på å jobbe fra hjemmekontoret, er en funksjonell, men ikke nødvendig oppgradering en flott gave. En ergonomisk vertikal mus er en fin måte å øke fars skrivebordsoppsett på og kanskje noe han ikke kunne tenke seg å be om. 

Da ZDNET assisterende redaktør Kayla Solino oppgraderte til et stående skrivebord tidligere i år måtte hun oppgradere tilbehøret, inkludert den trådløse musen. "Å bytte til en vertikal mus som denne HP 925 har hjulpet hånden min til å sitte komfortabelt mens jeg går og jobber, og minimerer kramper i høyre hånd," sier hun. 

Også: Den beste stille musen i 2024

HP sier denne musen er designet for å “holde skulder, nakke og underarm mer avslappet gjennom dagen” ved å redusere muskelaktiviteten med 12 %. Solino sier at musen føles som en joystick, er enkel å koble til og glir over skrivebordsmatten for maksimal kontroll over den bærbare datamaskinen. Den kommer også med en avtakbar håndleddsstøtte for enda mer komfort. 

Dessuten sa mange Redditors at de var imponert over HP 925s generelle funksjon, knappeplassering og komfort. Flere brukere sammenlignet den med Logitechs MX Vertical-mus. 

Se nå på Hp

The Whoop 4.0 Fitness Band

For treningspappa

WHOOP 4.0 Sabrina Ortiz/ZDNET

Hvis faren din er en treningsfanatiker som liker målrettet designet teknologi, er sjansen stor for at han vil bli imponert over Whoop 4.0-bandet. < /p>

The Whoop 4.0 har vært en fremtredende blant treningssporere på grunn av sin unike design – et bånd uten skjerm. Og hvis navnet på det høres kjent ut, er det sannsynligvis fordi du har sett en kjent idrettsutøver bære enheten. Siden lanseringen i 2020 har Whoop blitt støttet av eliteidrettsutøvere, inkludert Patrick Mahomes, LeBron James, Tiger Woods og Michael Phelps. 

Også: The beste smartklokker du kan kjøpe: Apple, Samsung, Google og flere sammenlignet

I september 2023 avduket Whoop Whoop Coach, en GPT-4-støttet samtale chatbot som kan levere personlig tilpassede anbefalinger og treningsveiledning basert på brukerens data. Tillegget til Whoop Coach er et forsøk på å utvide enhetens målgruppe, og gi alle, uavhengig av atletisk erfaring, muligheten til å forstå deres biometriske data og ta skritt for å forbedre helsen deres. 

ZDNETs Sabrina Ortiz testet Whoop Coach og Whoop 4.0-bandet tidligere i år og er fortsatt imponert over funksjonene. “Til syvende og sist, hvis du ønsker å få tilgang til omfattende biometriske data og er villig til å iverksette tiltak hver dag for å forbedre helsen din, er  Whoop  en utrolig enhet å ha for hånden. Du må betale kostnadene for abonnementet — selve bandet i standard svart farge kommer gratis — for $30 i måneden eller $239 på forhånd for et år," Ortiz sier. 

Også: Jeg testet Whoop 4.0-båndet, og resultatene blåste meg bort 

Se nå på Best Buy

Flere farsdagsgaver å vurdere

Se på OuraringView på StackSocialView på Best BuyView på AmazonView på Amazon

Når er far' s dag 2024?

I USA faller farsdagen på søndag 16. juni 2024. Den årlige helligdagen for å hedre farsfigurer er på en annen dag hvert år, men faller alltid på den tredje søndagen i juni . Ferien er mindre enn fjorten dager unna.