Apple Watch Series 9 er $100 rabatt i forkant av Amazon Prime Day

0
9
apple-watch-series-9 Jason Hiner/ZDNET

En av Apples nyeste smartklokkemodeller, Series 9, er ikke engang et år gammel ennå. Men du kan allerede oppnå betydelige besparelser på det på vei inn i Amazons Prime Day-salg neste uke. 

Akkurat nå kan du spare $100 takket være en avtale etter den fjerde juli. Du kan kjøpe Apple Watch Series 9 hos utvalgte forhandlere for bare $299. Det slår prisene vi så under Black Friday 2023 og Memorial Day 2024. 

Også: De beste tidlige Amazon Prime Day 2024-tilbudene

Apple Watch har blitt en kultfavoritt smartklokke takket være den sømløse integrasjonen med iPhone og resten av Apple-økosystemet. I tillegg har den flere modeller for å sikre den perfekte passformen for din livsstil. Hvis du ønsker å oppgradere eller kjøpe en smartklokke for første gang i forkant av sommerreisene, er Apple Watch-utvalget et flott sted å begynne.

Også: beste Apple Watch-bånd i 2024: Eksperttestet 

Akkurat nå er Watch Series 9 41mm GPS tilgjengelig for $299 ($100 rabatt) i utvalgte farger og båndstørrelser hos Walmart. Hvis du foretrekker å handle på Amazon, er den samme avtalen tilgjengelig der også. 

Apple Watch Series 9 for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Walmart)

Apple Watch Series 9 for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Walmart)

$299 hos Walmart Apple Watch Series 9 41mm for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Amazon)

Apple Watch Series 9 41 mm for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Amazon)

$299 hos Amazon

Serie 9 tilbyr alle de nyeste funksjonene og er ett steg opp fra basismodellen SE. Apple Watch Series 9 kan spore aktivitet, skritt, hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, blodoksygen (lungefunksjon), håndleddstemperatur, søvn og miljølydnivåer (for å beskytte hørselen). Og den bruker algoritmer og maskinlæring – også kjent som AI – for å oppdage farlige mønstre og varsle deg om å søke legehjelp. 

Les anmeldelsen: Apple Watch Series 9: Ikke nøy deg med rimeligere modeller, her er hvorfor

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner anbefalte å kjøpe den fremfor billigere modeller etter å ha gjennomgått serien 9 i 2023. 

“Inne i Apple Watch Series 9 er S9-brikken, som gjør den populære smartklokken raskere, smartere og bedre til å lese kroppssignalene dine – basert på mine virkelige tester ved siden av siste generasjonsmodell. Det gjør årets Apple Watch Series 9 til et generasjonstrinn. Så hvis du er på markedet for en Apple Watch akkurat nå, vil jeg spesifikt anbefale å kjøpe Series 9 (eller Apple Watch Ultra 2) fordi helsesporingen er en slik forbedring fra tidligere modeller," Hiner sa om klokkemodellen i sin anmeldelse. 

Hvis du er klar til å hente Apples nyeste Watch Series 9 før denne avtalen utløper, gjør kjøpet ditt snart. Sjekk ut flere Apple Watch-tilbud her hvis du fortsatt er på jakt. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst tid, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.