De 10+ beste tidlige Amazon Prime Day-tilbudene under $50

0
10

Amazon Prime Day vil være her neste uke, og selv om det er en fin tid for å spare penger på toppprodukter og dyre kjøp som du har sett på en stund, er det også en like god tid å ta litt rimeligere varer. 

Også: De beste Prime Day-tilbudene akkurat nå

Det er derfor vi har samlet de beste tidlige Amazon Prime Day 2024-tilbudene under $50, slik at du kan spare penger samtidig som du får tak i allerede rimelige kjøp av teknologi-, hjemme- og livsstilsprodukter. Vi vil oppdatere denne listen ofte på vei inn i Prime Day 16. juli og flere ganger per dag gjennom sparebegivenheten, så husk å sjekke tilbake her før du sjekker ut på nettet. 

Se på Amazon< h2>De beste tidlige Amazon Prime Day 2024-tilbudene under $50

Blink Outdoor 4 + Blink Mini 2-pakke for $50 (spar $75): Denne Prime-eksklusive avtalen pakker ett Blink Outdoor 4-kamera og et Blink Mini 2-kamera i en praktisk duo. Disse kameraene har toveis tale, HD live view og bevegelsesdeteksjon og er Alexa-kompatible. Amazon Fire HD 8 Tablet for $55 (spar $75): Selv om denne avtalen er litt mer enn $50, er det for god rabatt til å utelate denne listen. Skaff deg HD 8-nettbrettet for bare $55. Den har en 8-tommers HD-skjerm, 64 GB lagringsplass og en 30 % raskere prosessor enn tidligere modeller. Kasa 2K QHD Pan/Tilt-sikkerhetskamera for $30 (spar $8): Kasas 2K QHD-sikkerhetskamera er allerede et flott budsjettkjøp, men enda mer med ekstra besparelser. Lag din egen baby- eller kjæledyrmonitor, hold øye med hjemmet ditt og mer med dette enkle, Alexa- og Google-kompatible kameraet. Certified Refurbished Echo Show 5 (3rd Gen) for $45 (spar $35): Selv om ikke en splitter ny vare, kan du fortsatt kjøpe en sertifisert oppusset Amazon Echo Show 5 for ditt smarthusoppsett, og sparer deg $35. Vi forventer å se nye Amazon Echo-produkter rabattert under Prime Day også. Sertifisert, renovert ringvideodørklokke for $45 (spar $45): Igjen, selv om dette ikke er en helt ny Ring Doorbell, kan du spare $45 på en sertifisert oppusset versjon på Amazon nå. Den er fortsatt utstyrt med 1080p HD-video, forbedret bevegelsesdeteksjon og er enkel å installere. 2 -Pack Anker 20W USB-C Cube Power Strip for $28 (spar $10): Har du aldri nok uttak for din enheter? Disse kubiske grenuttakene fra Anker gjør det enkelt å slå på flere enheter uten å bruke et langt utseende i stripestil. Nevnte jeg at det er en to-pakning? TP-Link 2K QHD innendørs/utendørs sikkerhetskamera for $28 (spar $12): Et annet budsjettsikkerhetsvalg, dette TP-Link innendørs/utendørskamera er rabattert i forkant av Prime Day. Den har nattsyn, bevegelsesdeteksjon, SD-lagring og mer. Amazon Fire HD 8 nettbrettdeksel for $28 (spar $7): Hvis du legger til det rabatterte Amazon Fire HD 8-nettbrettet i handlekurven din, bør du vurdere å beskytte det takket være denne avtalen på den matchende saken. Oppusset Arlo Essential ledningsfri batteridørklokke for $50 (spar $20): Ikke en Ring-fan? Ingen bekymringer. Arlos trådløse batteridørklokke er rabattert med $20 akkurat nå, og den har toppspesifikasjoner som nattsyn, toveis lyd og mer. Belkin BoostCharge 3-port USB-C for $39 (spar $6) : Hvis du alltid føler at du impulskjøper under shoppingarrangementer, er her et billig kjøp som faktisk er nyttig. Belkins 3-ports USB-C-lader gjør det enkelt å slå på enhetene dine (pluss at du aldri kan få nok ladeblokker). TP-Link Tapo 1080p innendørs sikkerhetskamera for $15 (spar $10): Grab dette TP-Link innendørs sikkerhetskamera for bare $15 akkurat nå, og se enkelt hva som skjer i hjemmet ditt mens du er borte. 

Blink Outdoor 4 + Indoor Mini 2-kamerapakke

Spar $90

blink-utendørs-4-og-innendørs-minibunt Blink/ZDNET

Nåværende pris: $50 Opprinnelig pris: $140

Denne eksklusive Prime-avtalen inneholder ett Blink Outdoor 4-kamera og et Blink Mini 2-kamera i en praktisk duo. Disse kameraene har toveis snakk, HD live view, bevegelsesdeteksjon og er Alexa-kompatible. Denne duoen vil koste deg $140 hvis den kjøpes individuelt uten noen rabatter. 

Se nå på Amazon

Amazon Fire HD 8-nettbrett

Spar $75< /h3> fire-hd-8-tablet Amazon/ZDNET

Nåværende pris: $55Opprinnelig pris: $130

Selv om denne avtalen er litt mer enn $50, er det en for god rabatt til å utelate denne listen. Ta tak i  HD 8-nettbrettet for bare $55. Den har en 8-tommers HD-skjerm, 64 GB lagringsplass og en 30 % raskere prosessor enn tidligere modeller. 

Se nå på Amazon

Refurbished Arlo Essential Wire- Gratis videoringeklokke med batteri

Spar $20

arlo-video-doorbell Arlo/ZDNET
Gjeldende pris: USD 50 Opprinnelig pris: USD 70

Ikke en Ring eller Blink-fan? Ingen bekymringer. Arlos renoverte trådløse batteridørklokke er rabattert med $20 akkurat nå. Den har HD-video, 180 graders visning, nærsyn, toveis lyd, og ingen Wi-Fi-hub er nødvendig. 

Se nå på Amazon

Flere tidlige Amazon Prime Day 2024-tilbud under $50

amazon-03 Adam Breeden/ZDNET

Sertifisert oppusset Blink-videodørklokke for $28 (spar $17): Akkurat som med Ring- og Arlo-dørklokker, kan du hente en sertifisert oppusset Blink-videodørklokke i forkant av Prime Day. Den har toveis lyd og HD-video, og er Alexa-aktivert. Torras MagSafe Støtsikker iPhone 15 Pro-deksel for $26 (spar $4): Ønsker du å oppgradere iPhone 15 Pros beskyttelse? Dette dekselet fra Torras har et gjennomsiktig silikonbeskyttelsesdeksel på baksiden og er anti-fingeravtrykk. Den er også tilgjengelig i flere farger (prisen kan variere etter farge). 

Vanlige spørsmål

Når er Amazon Prime Day 2024? 

Amazon Prime Day 2024 starter 16. juli kl. 12.01 PDT og varer til og med 17. juli. 

Er tilbudene virkelig bedre på Prime Day? 

< p>Prisene på Amazon er vanligvis lavere på Prime Day, spesielt på store billetter som TV-er, Amazon-enheter, bærbare datamaskiner og mer. Det er imidlertid også en fin tid for å spare penger på dagligdagse nødvendigheter og produkter som allerede er budsjettvennlige. Du kan også spare på tilbud under andre Amazon-arrangementer, som Prime Big Deal Days i oktober og Big Spring Sale i mars, men besparelsene er ofte ikke like store som under Prime Day i juli. 

Hvordan valgte vi disse Prime Day-tilbudene?

ZDNET skriver bare om tilbud vi ønsker å kjøpe — enheter og produkter vi ønsker, trenger eller vil anbefale. Ekspertene våre så etter avtaler som var minst 20 % rabatt (eller nesten aldri er på salg), ved å bruke etablerte prissammenligningsverktøy og sporere for å finne ut om avtalen faktisk er på salg og hvor ofte den faller. 

Vi har også sett gjennom kundeanmeldelser for å finne ut hva som betyr noe for ekte mennesker som allerede eier og bruker avtalene vi anbefaler. Våre anbefalinger kan også være basert på vår egen testing – i tillegg til omfattende undersøkelser og sammenligningskjøp. Målet er å levere de mest nøyaktige rådene for å hjelpe deg å handle smartere.