De beste Prime Day 2024-nettbretttilbudene

0
19

Amazons Prime Day-salg er en flott tid for å kjøpe teknologiske enheter med store rabatter. Enten fra Apple, Samsung eller Amazon selv, er nettbrett alltid en stor billett som du finner på stort salg under arrangementet. Hvis du vet hvor du skal lete – på Amazon eller andre steder – kan du finne noen gode tilbud på nettbrett i alle former og størrelser, forskjellige spesifikasjoner og generasjoner.

Også:& #xA0;De beste Prime Day-tilbudene akkurat nå

Selv om Prime Day offisielt ikke starter før neste uke (16. og 17. juli), kan du allerede finne tilbud på alle typer teknologi. Vi har samlet de beste nettbretttilbudene på Amazon slik at du kan begynne å spare tidlig.

Se på Amazon

Beste nettbretttilbud for Amazon Prime Day 2024

Amazon Fire HD 10-nettbrett for $75 (spar $65): Dette rimelige, store Amazon-nettbrettet har utvidbar lagringsplass på opptil 1 TB og Amazon Alexa innebygd. Samsung Galaxy Tab S9 for $749 (spar $171): Oppført som en av våre toppvalg for de beste Android-nettbrettene, dette Samsung-nettbrettet er en godt avrundet Android-enhet som lar deg dra nytte av Samsungs DeX-plattform.Apple iPad Mini (6. generasjon) for $400 (spar $99): iPad Mini er en av de beste små nettbrettene du kan kjøpe, takket være den bærbare størrelsen og A15 Bionic-brikken, som gjør det til et kraftig nettbrett pakket inn i en liten pakke. Microsoft Surface Pro 9 for $2 190 (spar $510): Dette er et av de beste store nettbrettene for de som også vil ha en ekte bærbar PC, takket være dens 2-i-1 avtakbare design. Apple iPad Pro 13-tommers M4 (7. generasjon) for $1209 (spar $90): Apples nyeste iPad Pro er raskere enn noen gang, takket være den nye M4-brikken som kan håndtere en rekke oppgaver, noe som gjør den til en av våre beste nettbrett. Amazon Fire HD 8 Plus-nettbrett for $65 (spar $55): Dette er en flott, billig Android-nettbrett hvis du leter etter en enhet for underholdningsformål. Apple iPad (10. generasjon) for $324 (spar $25): Apples iPad på basisnivå er den beste iPad for FaceTime og Zoomformål, så vel som et godt alternativ for de som er nye til Apple, så vel som de som leter etter noe som er enkelt å bruke for barn eller eldre voksne. Kindle Scribe Essentials Bundle for $470 (spar $60): Som et av de beste lesebrettene du kan kjøpe, kommer denne Kindle-pakken med Amazon Premium Pen og et foliodeksel i lær, slik at du kan begynne å kommentere bøkene dine med en gang. Google Pixel-nettbrett for $450 (spar $50): Dette Android-nettbrettet fungerer også som et smarthjem-hub når den er ikke i bruk, takket være den medfølgende Charging Speaker Dock. 

Samsung Galaxy Tab S9

Spar $171

samsung-galaxy-tab-s9-display Matthew Miller/ZDNET

Nåværende pris: $749Originalpris: $920

Tab S9 kommer med 8 GB eller 12 GB minne og starter på 128 GB lagringsplass, som kan utvides med opptil 1 TB takket være støtte for microSD-kort. Inne i Tab S9 er Qualcomms Snapdragon 8 Gen 2-prosessor. 

Den 11-tommers LCD-skjermen er kompakt nok til å gjøre nettbrettet bærbart. Nettbrettets høye oppløsning sikrer også klarhet på skjermen, så du vil gjerne se favorittprogrammene dine eller spille på den. 

Anmeldelse:  Samsung Galaxy Tab S9

Se nå på Amazon

Apple iPad Mini (6. generasjon)

Spar $99

< figur>iPad Mini med minigrafikk på skjermen Jason Hiner/ZDNET

Nåværende pris: $400Original pris: $499

Sammenlignet med en smarttelefon er iPad Mini bedre for å lese e-bøker, PDF-er, dokumenter, nyhetsapper og annet digitalt innhold. I tillegg gjør bærbarheten til iPad Mini sammen med støtten for 2. generasjons Apple Pencil det å ta notater til et populært bruksområde

Selvfølgelig får du også iPadOS 16 med funksjoner som delte fanegrupper, Stage Manager og ekstern skjermstøtte hvis du noen gang trenger å se noe på en større skjerm. 

Anmeldelse: Apple iPad Mini (6th Gen.)

Se nå på Amazon

Microsoft Surface Pro 9

Spar $510

Microsoft Surface Pro 9 Touchscreen Display Juni Wan/ZDNET

Gjeldende pris: $2190Original pris: $2700

Med Surface Pro 9 får du et nettbrett som kjører Windows 11 ut av esken, i stedet for et mobilt operativsystem som Android eller iPadOS. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å finne apper eller løsninger for arbeidsflytene dine. 

Bare husk at hvis du vil bruke Surface Pro 9 som erstatning for bærbar datamaskin, må du kjøpe et Surface Pro Signature Keyboard, som selges separat. 

Anmeldelse : Microsoft Surface Pro 9

Se nå på Amazon

Apple iPad Pro 13-tommers (7. generasjon)

Spar $90

iPad Pro M4 2024 Kerry Wan/ZDNET

Nåværende pris: $1209Opprinnelig pris: $1299

Selv om den nylig ble utgitt, kan du allerede spare på den nye iPad Pro med M4-brikken. Denne brikken består av en ny 10-kjerners GPU, neste generasjons maskinlæringsakseleratorer for å håndtere et mangfold av oppgaver, og ProMotion-teknologi, som muliggjør variable skjermoppdateringsfrekvenser fra 10 til 120 Hz.

Pro-en støtter også den nye Apple Pencil Pro, som har en rekke funksjoner, inkludert en klembevegelse for raske verktøy, farger og andre endringer.

Anmeldelse: M4 iPad Pro

Se nå på Amazon

Kindle Scribe Essentials-pakke

Spar $60

kindle-scribe-81 Matthew Miller/ZDNET

Gjeldende pris: USD 470Opprinnelig pris: USD 530

Kindle Scribe har de samme funksjonene du har blitt kjent med og elsket i en Kindle, som 300 ppi blendingsfri skjerm, uker med batterilevetid og justerbart varmt lys. Den kommer også med Amazon Premium Pen, slik at du kan ta håndskrevne notater eller understreke viktige sitater i boken du leser. 

Notene dine blir automatisk organisert på ett sted for hver bok, slik at du kan bla gjennom, se gjennom og eksportere dem via e-post. 

Gjennomgå: Amazon Kindle Scribe

Se nå på Amazon

Flere tilbud på nettbrett fra Prime Day 2024

Apple iPad Air balanseres på et hjørne med én finger på lilla bakgrunn Adam Breeden/ZDNET

Apple iPad Air 11-tommers M2 for $564 (spar $35): Apples nyeste iPad Air kommer i to størrelser, får opptil 50 % bedre ytelse enn i forrige modell, og et landskapsorientert webkamera. < br>Samsung Galaxy Tab S9 FE for $380 (spar $70): Dette Samsung-nettbrettet kommer med en S Pen og en IP68 støv-/vannbestandig vurdering, noe som gjør det til et godt valg for førstegangseiere av nettbrett.Wacom Intuos Pro for $349 (spar $31) : Dette tegnebrettet føles som å sette penn på papir, og kunstnere kan tilpasse alt fra nettbrettets ExpressKeys til Pro Pen 2-knappene, avhengig av favorittsnarveiene dine. Lenovo Tab M10 Plus for $167 (spar $63) ): For et billig nettbrett kan du fortsatt forvente en stor 10,6-tommers skjerm, 32 GB lagringsplass og opptil 12 timers strømming med dette Lenovo-alternativet.Samsung Galaxy Tab S6 Lite for $300 (spar $30): Samsung Galaxy Tab S6 Lite er et Android-nettbrett utstyrt med en 10,4-tommers LCD-skjerm på 2000 x 1200, en Qualcomm Snapdragon 720G-mobilprosessor, 4 GB RAM og AKG doble høyttalere.

Vanlige spørsmål

Når er Amazon Prime Day 2024? 

Amazon Prime Day er et to-dagers salgsarrangement for Prime-medlemmer. I år er salget direkte fra tirsdag 16. juli til slutten av onsdag 17. juli. 

Er nettbrett virkelig billigere på Prime Day? 

Prime Day er en flott tid for å se etter tilbud på nettbrett som vanligvis ikke er til salgs, for eksempel iPads eller nettbrett med Amazon-merke som Kindle. 

Hvordan valgte vi disse Prime Day-tilbud?

ZDNET anbefaler bare enhetene vi kan stå bak, så når vi sier at du får en god avtale, vil vi sikre at dine hardt opptjente penger går mot en utmerket verdi. For å velge de beste tilbudene, går vi gjennom det beste salget som er tilgjengelig og gjør grundige prissammenligninger med historiske data, kombinert med vår egen personlige erfaring med disse produktene, for å finne ut hvilke som er verdt å kjøpe.

Vårt håp er for å hjelpe deg med å ta det beste valget for å strekke penger – tenk på alle de ekstra smarte hjemmeenhetene du kan legge i handlekurven din med alle disse besparelsene.