De beste tidlige Prime Day-tilbudene på den rareste teknologien vi kunne finne

0
17

Prime Day er snart her, og det er på tide å slippe løs din indre gadget-entusiast med en skattekiste av impulskjøp og sære tekniske avtaler som trosser kategorisering. Fra det lunefulle til det direkte geniale, jeg har kurert et utvalg av tilfeldige odds og slutter som vil tenne nysgjerrigheten din og få deg til å legge i handlekurven raskere enn du kan si “dagens avtale”.

Enten du er en erfaren tekniker eller bare elsker spenningen ved å oppdage noe nytt, lover disse eklektiske funnene å bringe en dash av spenning til shoppingturen din. Så ta tak i den virtuelle handlekurven din, og gjør deg klar til å utforske de ville og fantastiske tekniske underverkene som venter – for på Prime Day er den eneste grensen nysgjerrigheten din!

Også: > De beste Prime Day-tilbudene så langt

Se på Amazon

De beste rare teknologitilbudene i forkant av Prime Day 2024

Acemagician Gaming Mini PC i9-11900H stasjonær datamaskin

Spar $240

Acemagician Gaming Mini PC i9-11900H stasjonær datamaskin Acemagician

Gjeldende pris: $359Opprinnelig pris: $599

Hvis du er på markedet for en stasjonær PC som tilbyr både kraft og allsidighet, er denne Acemagician Gaming Mini PC-en et enestående valg, med en kraftig Intel Core i9-11900H-prosessor, 16 GB RAM, 512 GB NVMe SSD og en elegant design med omfattende tilkoblingsmuligheter, alle forhåndsinstallert med Windows 11 Pro. Få 40 % rabatt i denne tidlige Prime Day-avtalen.

Se nå på Amazon

Arrowmax Mini elektrisk skrutrekker med 70 magnetiske bits

Spar 30 % med kupong

Arrowmax mini elektrisk skrutrekker med 70 magnetiske bits Arrowmax

Nåværende pris: $40Original pris : $60

Få den elektriske Arrowmax Mini-skrutrekkeren, nå 30 % rabatt, med et oppladbart batteri, 70 presisjonsbits, et slankt aluminiumshus, 280 RPM-spinnevne, 500 mAh batteri som er USB-C oppladbart og justerbare dreiemomentinnstillinger (0,05 til 0,4 Nm) for alle dine gjør-det-selv-behov.

Se nå på Amazon

Samsonite Omni 2-delers hardside utvidbar bagasje med spinnerhjul

Spar $224

Samsonite Omni 2-delt hardside utvidbar bagasje med Spinner Wheels Samsonite

Nåværende pris: $186Original pris: $410

Få Samsonite Freeform Hardside Expandable Luggage, nå 55 % rabatt, med slitesterk konstruksjon, 360-graders spinnerhjul, 10 års garanti mot defekter i materialer og utførelse, ripebestandig polykarbonat-finish og god pakkeplass, alt i en stilig olivenfinish.

Se nå hos Amazon

Hiboy S2 Electric Scooter

Spar $200

Hiboy S2 elektrisk scooter Hiboy

Nåværende pris: $300Originalpris: $500 sterk>

Hiboy S2 Electric Scooter, nå 40 % rabatt, har en kraftig 350W motor, 17 mil rekkevidde og en topphastighet på 39 km/t, noe som gjør den perfekt for langdistansependling. Den inkluderer også et dobbelt bremsesystem med skivebremsing og eABS regenerativ antilåsebremsing, solide dekk og en sammenleggbar design for bekvemmelighet og sikkerhet.

Se nå på Amazon

DJI Air 3 Fly More Combo med DJI RC 2

Spar $310

DJI Air 3 Fly More Combo med DJI RC 2 DJI

Nåværende pris: $1 239Opprinnelig pris: $1 549

DJI Mavic 2 Pro Drone, nå 20 % rabatt, har doble kameraer (bred og medium tele) som tilbyr kreative brennviddealternativer for fantastiske 48 MP-bilder og 4K/60fps HDR-video. Den tilbyr også avansert omnidireksjonell hindringsføling, maksimalt 46 minutters flytid, og en fjernkontroll og ekstra batterier for lengre bruk.

Se nå på Amazon

HandFan 5200mAh bærbar håndholdt vifte

Spar $8

HandFan 5200mAh bærbar håndholdt vifte HandFan

Gjeldende pris: USD 22Opprinnelig pris: USD 30

Hold deg kjølig denne sommeren med denne 6-trinns, maks 3600 rpm oppladbare viften som også kan fungere som en powerbank! Den brettes også, slik at du kan legge den på skrivebordet i stedet for å holde den i hånden.

Se nå på Amazon

TOSY LED 16 millioner farger RGB Flying Disc

Spar $16

TOSY LED 16 Million Color RGB Flying Disc TOSY

Nåværende pris: $34Originalpris: $50

Dette er en frisbee med 36 lysdioder rundt kanten som lar den vise 16,7 millioner fargevariasjoner når den blir kastet. Det er flere moduser for lysstyrke, timer, farge og stil. En 30-minutters lading varer opptil tusen kast eller 90 minutter med kontinuerlig spill. 

Se nå på Amazon

XTOOL D7S OBD2 Scanner

< h3>Spar $100

XTOOL D7S OBD2-skanner XTOOL

Nåværende pris: $367Originalpris: $469 sterk>

Dette bilskanneverktøyet er designet for både fagfolk, verksteder, garasjer og gjør-det-selv-folk. Den kan utføre ulike funksjoner som oljetilbakestilling, ABS-utlufting, injektorkoding og så videre, sammen med ulike kjøretøyspesifikke spesialfunksjoner som sylinderkraftbalanse, ABS-initialisering, gjenopplæring av veivaksel, tilbakestilling av drivstofftrim og mye mer.

Se nå på WalmartView nå på Amazon

Citizen Promaster Navihawk AT Eco-Drive Pilot Watch

Spara $335

Citizen Promaster Navihawk A-T Eco-Drive Pilot Watch Citizen

Nåværende pris: $360Originalpris: $695

Denne klokken er fullpakket med funksjoner, fra avanserte tidtakingsfunksjoner til den stilige svarte ionbelagte urkassen i rustfritt stål, svart silikonreim. Klokken har en svart urskive med oransje og hvite aksenter, og anti-reflekterende mineralkrystall. 

Denne klokken er drevet av Citizens Eco-Drive-teknologi, så det er ingen batteribytte nødvendig. 

Se nå på WalmartSe nå på Amazon

Sainlogic Wireless 9-in-1 Weather Station

Spar $25

Sainlogic trådløs 9-i-1 værstasjon Sainlogic

Nåværende pris: $104Originalpris: $130< p>Sainlogic trådløse værstasjon, nå 20 % rabatt, har en 9-i-1 utendørs sensor som gir nøyaktige data om temperatur, fuktighet, lufttrykk, vindhastighet og retning, og nedbør. Den inkluderer også en værmelding, månefasevisning og vekkerklokke, alt overført trådløst til en levende innendørsskjerm for enkel overvåking.

Se nå på Amazon

RedTiger F9 Dash Cam< /h2> RedTiger F9 Dash Cam RedTiger

Nåværende pris: $68Originalpris: $120 strong>

RedTiger 4K Dash Cam, nå 43 % rabatt, fanger opp ultraklare 4K-opptak og har nattsyn, en vidvinkellinse og en innebygd GPS for presis sporing. Den inkluderer også parkeringsovervåking, sløyfeopptak og en G-sensor for automatisk hendelsesdeteksjon, som sikrer omfattende trafikksikkerhet og sikkerhet.

Se nå på Amazon

Lasko Oscillating Tower Fan

Spar $15

Lasko Oscillerende tårnvifte Lasko

Gjeldende pris: $65Originalpris: $80

Lasko T42951 bærbar oscillerende 42-tommers tårnvifte, nå med 19 % rabatt, tilbyr kraftig kjøling med tre stille hastigheter, utbredt 60 graders svingning og en elegant design som passer til enhver plass. Den inkluderer også en fjernkontroll og innebygd timer for ekstra bekvemmelighet.

Se nå på Amazon

Anker 52,5 W sigarettenner USB-lader

Spar $4< /h3> Anker 52,5W sigarettenner USB-lader Anker

Nåværende pris: $12Original pris: $16

Anker USB-billaderen, nå 25 % rabatt, kan lade to enheter samtidig: USB-C-porten tilbyr 30 W maks ladeeffekt, mens USB-A-porten leverer opptil 22,5 W maks.& #xA0;

Se nå på WalmartView nå på Amazon

Wybot C1 Robotic Pool Cleaner

Spar $100

WYBOT C1 Robotic Pool Cleaner WYBOT

Wybot Cordless Robotic Pool Cleaner, nå 20 % rabatt, rengjør effektivt både i bakken og over bakken bassenger med sin oppgraderte uavhengige vannpumpemotor, og oppnår en maksimal filtreringshastighet på 2642 GPH, doble PVC-børster, sterkt grep og intelligent navigasjon system. Den har et oppladbart batteri, et filter som er enkelt å rengjøre og en lett design for problemfritt bassengvedlikehold.

Se nå på Amazon

vanlige spørsmål

Når er Amazon Prime Day 2024?  

Amazon Prime Day 2024 begynner 16. juli kl. 12.01 PDT og varer til og med 17. juli. 

Er tilbudene virkelig billigere på Prime Day?  

Tilbudene er vanligvis større under Prime Day, spesielt på store billetter som TV-er, Amazon-produkter, bærbare datamaskiner og mer. Det er imidlertid også en fin tid for å spare penger på daglige nødvendigheter og produkter. Du kan også spare på tilbud under andre Amazon-arrangementer, som Prime Big Deal Days i oktober og Big Spring Sale i mars, men sparingene er ofte ikke like bratte som under Prime Day i juli.  

Hvordan valgte vi disse merkelige teknologitilbudene på Prime Day?

ZDNET skriver bare om tilbud vi ønsker å kjøpe — enheter og produkter vi ønsker, trenger eller vil anbefale. Her har jeg avviket litt fra det vanlige hvor jeg anbefaler utstyr som jeg personlig har fått sjansen til å teste og anmelde, og gått for ting jeg elsker utseendet på og som jeg selv kunne blitt fristet til å kjøpe! 

Jeg er komfortabel med å gjøre dette av flere grunner:

Jeg har gått gjennom anmeldelsene, som lar meg sortere hveten fra klinten. En rekke av produktene jeg anbefaler er fra selskaper som jeg har handlet med tidligere. Hvis et produkt ikke oppfyller dine behov, gjør Amazon det enkelt for deg å returnere det!

Når vil disse avtalene utløpe?

Avtalene er med forbehold om utsolgt eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.